Продължете към съдържанието

Галина Дензел

Галя е специалист в областта на терапевтичното движение. Нейните програми и подход са плод на дългогодишна работа, изследване и приложение на няколко доказани, ефективни и научно базирани системи за движение. Уменията и като преподавател по Ресторативно Движение (Nutritious Movement), системата на Пражката Школа (Developmental Neural Sequencing), Постурална Ресторация (Postural Restoration Institute), Ресторативно Дишане, както и други фини и детайлно-ориентирани модели и методи за работа, като Неврокинетична терапия и Структурно-ставно балансиране, дават на Галя възможност да бъде гъвкава, предвидлива и изключително прецизна в работата си с болка, травма и дисфункция. Благодарение на избрани и индивидуализирани движения, както и създаване на оптимална и близка до природата среда за движение, Галя помага на деца и родители заедно да намерят пътя към здравето и добруването на тялото си чрез физическа активност. Работата и като травма-терапевт чрез модела на Соматично Преживяване (Somatic Experiencing), позволява на Галя да следи и нишката на физическите, емоционалните и психичните травми, които често намират своят път от скритата памет на тялото през различни заболявания и органичения в капацитета или качеството на движението.

Галя е автор на множество статии, публикации, програми и книги, сред които е програмата за деца “Малчовци”, с която всеки родител може да научи от какви движения има нужда неговото дете, за да бъде здраво, активно, концентрирано и да расте без тежестта на съвременните заболявания причинени от заседнал начин на живот.

В нашия екип Галя помага със създаването на програми за опознаване на тялото чрез игри, създаване на активни занимания на открито и дизайна на динамично учебно място за най-младите и любознателни ученици.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празна.Върни се към магазините