Продължете към съдържанието

Гергана Запрянова

Здравейте, казвам се Гергана и съм сертифициран ведически астролог и нумеролог с право на консултации. Изучавах ведическа астрология, вкл медицинска астрология / аюрведа в института на Елена Литвинова, Москва, символна нумерология, нумерологични янтри и нейросимволи, нумерология на здравето, кинезиология / епигенетични лечебни цикли K Power, завърших Elite Mentorship Forum България / мултидисциплинарна програма за развитие на личността и съзнанието на Питър Сейдж / Англия и с радост предавам своят опит и знания на всички, които имат желание да променят даден аспект от своят живот.

Консултации

Астрологичен анализ

Как да подобря финансовото си състояние и да се реализирам в живота?
Как да подобря отношенията си със съпруга/та си?
Каква е причината за моите неуспехи и как я променя?
Какви са моите кармични задачи?
Необходими данни за съставяне на натална карта за анализ – точен час на раждане, дата, месец, година и град на раждане.

Нумерологичен анализ

Числото на душата, което определя характера на човека, показва талантите му, определеният път, който е поел, вътрешният му свят, желанията на душата му.
– Число на съдбата – целите и задачите на човек, вашият отговор на въпроса „защо съм тук и за какво“, маршрута, по който човек преминава през живота, неговият заложен потенциал, скрита сила и ресурси.
– В какъв цикъл от живата си е човек и под енергията на кое число съответства този цикъл, както по какъв начин да я хармонизира.
– Годишен хороскоп – прогнозата за годината, която показва с какви вибрации човек трябва да премине през 2024г. Знаейки енергията на годината, на месеците и дните, ние разбираме как да неутрализираме предизвикателствата, пред които сме изправени, следвайки вибрациите на числата.
– Кои са ресурсните месеци през 2024г.
– Интегрално число –коя планета води човека през живота му и как да я хармонизира.
– Цвят на късмета и ден от седмицата.
– Финансов код – набор от числа, които ще помогнат за привличането на финанси в живота на човек.

Необходими данни за нумерологичният анализ / дата, месец, година на раждане.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празна.Върни се към магазините