Продължете към съдържанието

Д-р Мария Русинова

Здравейте, аз съм д-р Мария Русинова. В практиката си използвам холистичен подход, който ми позволява да приложа знанията и опита си като лекар, хомеопат и диетолог. За най-добри резултати комбинирам  изготвянето на хранителни планове с хомеопатия, терапия с шуслерови соли и  ароматерапия.

Образование:

  • Медицински университет София, специализация „Хранене и Диететика“
  • Европейска школа по клинична хомеопатия

Проблеми: Основно помагам  при наднормено тегло и затлъстяване, поднормено тегло, хранене по време на бременност и кърмене, хранене при онкологични заболявания, по време на лечение и възстановяване от боледуване, след продължително натоварване, профилактика и поддържане на състояние на здраве.

 

Като лекар-диетолог с 25 годишен опит в сферата, мога да кажа, че едно от най-широко разпространените и погрешни схващания за диетите е, че всичко зависи от волята. Според редица  проучвания, волята е изчерпаем ресурс и на нея не може да се разчита в дългосрочен план. Успехът, на която и да е диета за отслабване, зависи от успешното придържане към нея.

Препоръчана методика: Затова повече от 8 години работя основно с Методът „Eurodiet“. „Eurodiet“ е програма за намаляване и поддържане на теглото в четири фази. Тя помага за запазване на оптимално здраве по време на отслабването, което става значително по-бързо в сравнение с отслабването при спазване на обикновена диета. Методът „Eurodiet“ е разработен така, че мазнините да се разграждат с максималната възможна за конкретния организъм скорост, и едновременно с това да му осигури максимален комфорт, така че да не е необходима „силна воля, за да издържиш”.

Храните Eurodiet са с ниско съдържание на въглехидрати, мазнини и калории и с високо съдържание на качествени протеини, разработени са с помощта на диетолози, здравни експерти и Мишлен готвачи, което осигурява максимален успех, оптимален вкус и хранителни качества.

Фокусът на диетата е както върху загубата на килограми, така и върху поддържането на теглото и хранителните навици, така че в края на програмата подходът Ви към храната ще се е променил.

Eurodiet е програма, която комбинира свои собствени продукти с други здравословни храни, които се въвеждат постепенно в хода на диетата, за да осигурят здравословна и структурирана загуба на килограми, поведенчески промени в отношението към храната и балансиран подход към храненето.

За да съм здрава и във форма, винаги съм била физически активна – спорт, фитнес, танци, йога, ходене пеша. Това ми помага да се чувствам по-добре и намалява  стреса и напрежението.

Вярвам, че за влизането във форма, най-добри резултати дава комплексния подход – хранене, физическа активност, психологична нагласа.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празна.Върни се към магазините