Продължете към съдържанието

Евгения Пекова

За EVIAs Kitchen:

Зад това име стои Евгения Пекова с над 23-годишен опит и практика в здравословното хранене. С няколко предавания по темата в ТВ Загора /Ст. Загора/,  с готварски опит като готвач в бившия специализиран ресторант „Библиотеката” в Стара Загора, практикува кетъринг и поръчкови торти, хапки и плата, приготвени с пълноценни, истински продукти. С опит в организирането на кулинарни събития.

„Бях на 16 години, когато започнах да се вълнувам от това как храната влияе на тялото и здравето ни. Извървях дълъг път, когато все още нямаше достатъчно информация или интернет, учех сама чрез опита и желанието да разбера кое е най-добро за човека. Вярвам, че като хора имаме много общи неща помежду си, но също съм се уверила, че всеки от нас е индивидуалност, която аз уважавам.

Изпитвам любов към готвенето и създаването на рецепти, които са достъпни за всеки, и същевременно са вкусни и добри за нас. Не вярвам, че ако нещо е полезно, то не е вкусно. Не – просто не е приготвено и съчетано добре. Убедена съм, че може и да е вкусно, и да е полезно. Ние сме част от природата и тя е сътворила най-доброто за нас.”

За контакти и информация:
Facebook// EVIAs Kitchen
Евгения Пекова – e-mail: e_pekova@abv.bg

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празна.Върни се към магазините