Продължете към съдържанието

Ивелина Рускова

Ивелина Рускова e родена на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно тогава в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по–дълбокото значение на символите, и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията й помага да намери и да преоткрие себе си, показва й житейския й път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че може би нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудният им житейски път. Да работи с човека по – задълбочено , а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да им обясни закономерностите на живота и съдбата, и че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие, и нещата в определена степен зависят и от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира че обича Астрологията и, че нейния живот е Астрологията. Какво по–хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си.

След, което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост).

Ивелина Рускова e професионален астролог, консултант и автор на астро прогнози и статии за Списание Осем-www.spisanie8.bg, Промени живота си- сайта www.change-life.eu и www.Poznanieto.com, сайта www.dnesplus.bg, сайта www.drugitenovini.com, за Дамски клуб „ Бизнес на високи токчета„ сайта -www.clubvisokitokcheta.com,

2 вариант
В доста важен момент от живота си по време на 10 годишен престой в чужбина, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука.

Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език.

Астрологията й помага да намери и да преоткрие себе си, показва й житейския път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. Така естествено започва да помага и подкрепя хората в трудния им житейски път;  да работи с човека по-задълбочено, а не върху
него; да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие; да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние
всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас.

Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си!

Изучавала е професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология. След завършане на пълен курс от редовно и задочно обучение от шест семестъра, преминава и специални допълнителни обучения по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес
Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година се занимава изцяло в сферата на Астрологията – като Астролог-консултант.

Ивелина Рускова e професионален астролог, консултант и автор на астро прогнози и статии за:
Сайта , https://www.spisanie8.bg/ – Списание 8
Сайта www.change –life.eu – Промени живота си
Сайта  www.Poznanieto.com,
Сайта www.dnesplus.bg ,
Сайта www.drugitenovini.com,
Сайта -www.clubvisokitokcheta.com- за Дамски клуб „ Бизнес на високи токчета „

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празна.Върни се към магазините