Продължете към съдържанието

Милена Красимирова

Здравей!

Казвам се  Милена, по професия съм сертифициран инструктор по фитнес и хранене /личен – персонален треньор/ и дипломиран магистър Психолог.  Със спорт се занимавам от три годишната ми възраст, когато майка ми ме заведе в залата по спортна гимнастика ( Благодаря ти, мамо J). Така спорта влезе в живота ми и зае челна позиция J Тренирах, когато бях щастлива, тренирах когато бях тъжна или наранена, тренирах когато буквално усещах, че живота ми се срива, тренирах за да поддържам баланса, което движението на тялото ти дава. Ако опиташ веднага ще разбереш, какво е усещането за което говоря. Тялото ни има нужда от този баланс. Иначе просто се оставяме в лапите на негативната емоция, която ни завладява и опустошава. Познато, нали?

Увлечението ми по взаимовръзката ТЯЛО – УМ, се дължи на практиката ми като фитнес инструктор, записах се да уча Психология и го превърнах в професия. През годините работа с клиенти, наблюдавах как се наслаждаваме на удоволствията, които предлага тялото ни и полагаме неимоверни усилия да запазим добрия му външен вид.

Първи Вариант:

Представата за това как да изглежда  собственото ни тяло  се е превърнала в ожесточена борба, и накрая отчаяни и изморени се предаваме и намираме подходящо обяснение да излъжем първо себе си, а после да се оправдаем и пред другите

Втори Вариант:

И така мечтаното тяло вече е факт! Но защо не сме доволни, защо не сме в мир със себе си след постигнатия резултат?

Вместо да се насочваме към външните причини, когато нещо не е наред, добре е да разгледаме вътрешните влияния, умствената нагласа и чувства, както и тяхното взаимодействие с външните влияния и обстоятелства в живота ни.

Вярвам, че всеки от нас може да подобри значително качеството на живота си, независимо (и без оправдания) на колко години е!

Вярвам, че всеки от нас може да постигне това за което мечта е!

Вярвам, че всеки от нас има силата да създаде своя собствен телесен и психичен дизайн

И така водена от вярата във всеки един от нас, преминавайки през дълги години обучения и работа с  преподаватели, учители, колеги, клиенти и с подкрепа на семейството ми /за което съм благодарна на всеки един от тях/ аз създадох с много любов Холистичната Платформата Infiniti Moving Desing /Вечно Движещ се Дизайн/, която е ориентирана към телесен и психичен комфорт.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празна.Върни се към магазините