Продължете към съдържанието

Повече за Холистичната фитнес платформа  Infinity Moving Design / Вечно Движещ се Дизайн ?

Какво представлява Холистичната фитнес платформа  Infinity Moving Design / Вечно Движещ се Дизайн ? 

    Платформата е създадена на база индивидуален подход, което дава възможност на всяка жена и всеки мъж сами да управляват личната си холистична – фитнес програма.

   Концепцията на Платформата Infinity Moving Design се съдържа в името, което означава “Вечно движещ се дизайн”! Всеки човек е със свой индивидуален и  уникален дизайн, който се обуславя от това:

  1. Как мисли
  2. Какви емоции преживява
  3. Как възприема себе си и средата си
  4. Как се движи
  5. Как и с какво се храним
  6. Как се отразява всичко това на тялото и как изглежда то към момента

В платформата Infinity Moving Design  са разработени програми, които вие можете да управлявате в зависимост от това, кой аспект в живота си искате да подобрите. Можете да изберете една програма или да направите комбинация от няколко за да подобрите качеството на живота си. Това е личин избор!

Холистичната фитнес платворма Infinity Moving Design съдържа:

  • програми за личностово развитие – психологично консултиране (психо хигиена)
  • фитнес програми – индивидуални или групови
  • Хранителни програми
  • Частни онлайн семинари изготвени по заявка на клиета

   Нашите тела ежедневно преминават през различни психо-емоционални състояния и различни телесни усещания. Тялото знае, какво е най-добре за него към момента и ако се научим да слушаме телата си ще създадем сами брилянтна фитнес програма, с която да подобрим и разширим комфорта на тялото и същевременно да балансираме емоционалния си женски свят (при жените) и рационалния-аналитичен свят (при мъжете).

    Ние хората, съзнателно или несъзнателно сами създаваме своя вътрешен и външен Дизайн на психичено и телесено ниво, спрямо изборите, които ежедневно правим.

   В живота няма нищо случайноJ за да четеш тази програма, може би е дошъл моментът, в който да поемеш отговорност за себе си. Изборът отново е Твой! Ти решаваш, дали искаш да поемеш отговорността за създаването на твоя НОВ вътрешен и външен Дизайн, който ще ти подари едно ново усещане, един нов мироглед, уважение, благодарност и любов към себе на Прекрасна  и удовлетворена от себе си Жена, а за мъжете носи силата да владее собствения си мъжки свят!

  • Вярвам, че всеки от нас може да подобри значително качеството на живота си, независимо (и без оправдания) на колко години е!
  • Вярвам, че всеки от нас може да постигне това за което мечтае!
  • Вярвам, че всеки от нас има силата да създаде своя собствен телесен и психичен дизайн!

Тази платформа е един от многобройните начини да управляваш и насочваш живота си! Запомни, че никога и нищо не е Задължително! За да създадеш нещо е необходимо желание, много любов, придружена с меко и нежно търпение към себе си, към околните и към обстоятелствата, съчетано с постоянство!

 P.s.    Най-женската думичка в Кундалини е Искам,

         Трябва” – е дума, която  предизвиква контрол и автоматично предизвиква напрежение и асоциацията е Задължително – Мъжка думичка J

За Жените: (малка закачка J предизвикай себе си с по-долу описаното упражнение и ми пиши за  резултата, ще ми бъде приятно да прочета за твоите постижения и развитие с моята програма J)

Опитай се известно време да замениш думата Трябва с думичката Искам, и виж как ще се промени живота ти. Ще бъдеш изненадана колко Трябва ще отпаднат J

  • С Искам се нареждат приоритети
  • С Искам се вземат решенията, които ни дават свобода да избираме
  • С Искам започва всяко Начало
  • С Искам започва и Infinity Moving Design / Вечно Движещ се Дизайн

                                     

                                                    Добре Дошли!

 

                      СЪЗДАЙ И УПРАВЛЯВАЙ  ЛИЧНАТА СИ ФИТНЕС ПРОГРАМА!

 

     Твоето тяло преминава всеки ден през различни психични, телесни усещания и настроения! Следователно има нужда от различен, индивидуален и системен подход. Създай твоята Брилянтна фитнес програма на база, това което иска тялото ти към момента, като съчетаеш сам/а (а, може и ние да помогнем с консултация) от релакс до натоварване с различна степен, включително и кинезитерапевтични упражнения.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празна.Върни се към магазините