Продължете към съдържанието

Онлайн Тренировка

🏃‍♀️🏃‍♂️ Онлайн тренировка

 

 

Здравейте, Приятели!

Като психолог и фитнес треньор съзнавам потребността на  тялото и психиката от винтилиране на стреса и напрежението и така се роди Програмата “Ф.Е.Т.”

Тази страница във Фейсбук:  Фитнес, Емоция, Тяло , е за всички, които искат да съхранят физическото и психическото си здраве с холистичния подход на Програмата “Ф.Е.Т” – Фитнес, Емоция, Тяло!

Програмата съдържа месечни планове с насоченост отреагиране на стреса през мускулите с подбрани комплекси с упражнения за физичен и психичен комфорт.
Поради извънредното положение, което се въведе в България, ежедневния ритъм на повечето от нас се промени и сега от нас зависи как ще създадем и подредим външния и вътрешния си свят.

Сформираме онлайн група за фитнес тренировките “По пантофи” , с продължителност 33 минути, където можете да тренирате в реално време с нас в удобството на дома си.
Групата ще бъде затворена. Тези от Вас, които желаят да се включат в онлайн формат на тренировките, нека се свържат с мен на лично съобщение във Фейсбук или на посочения телефон и ще получите допълнителна информация.

Само сега тези от вас, които се запишат от 06.04.2020 г. до 16.04.2020 ще получат специалната цена  33 лева за 8 тренировки за отреагиране на стреса през мускулите и моделиране на тялото + безплатна онлайн консултация с мен 15 минути.

За мен е удоволствие да работя с Вас!

телефон за връзка: 0886090678

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празна.Върни се към магазините