Продължете към съдържанието

Eurodiet

Как работи „Eurodiet“?

Методът „Eurodiet“ се прилага в Европа над 20 години като повече от  един милион души успешно са свалили нежеланото тегло, след като са били насочени към „Eurodiet“ от личните си лекари. Методът от четири фази е създаден от френския лекар д-р Бърнард Пийнон. За успешното приложение на метода, храните „Eurodiet“ са разработени с помощта на диетолози, здравни експерти и Мишлен готвачи, което осигурява максимален успех, оптимален вкус и хранителни качества. 

Методът „Eurodiet“ е програма за намаляване и поддържане на теглото в четири фази. Тя помага за запазване на оптимално здраве по време на отслабването, което става значително по-бързо в сравнение с отслабването при спазване на обикновена диета.

Методът „Eurodiet“ е разработен така, че мазнините да се разграждат с максималната възможна за конкретния организъм скорост, и едновременно с това да му осигури максимален комфорт, така че да не е необходима „силна воля, за да издържиш”.

Как работи „Eurodiet“?

Фази 1 и 2 на „Eurodiet“ са известни като кетогенна диета, при която  мазнините се изгарят бързо. Обикновено по време на други диети при този процес тялото губи и мускули заедно с мазнините. Именно затова, „Eurodiet“ е проектирана така, че Ви позволява да запазите мускулната си маса като свалите мазнините по здравословен начин.

Фази 1 & 2 ще предизвикат образуването на кетонови тела. Кетоновите тела задоволяват апетита като Ви дават усещане за ситост и спират усещането Ви за глад.

Храните „Eurodiet“ са с ниско съдържание на въглехидрати, мазнини и калории и с високо съдържание на качествени протеини.

Фокусът на диетата е както върху загубата на килограми, така и върху поддържането на теглото и хранителните навици, така че в края на програмата подходът Ви към храната ще се е променил.

„Eurodiet“ е програма, която комбинира свои собствени продукти с други здравословни храни, които се въвеждат постепенно в хода на диетата, за да осигурят здравословна и структурирана загуба на килограми, поведенчески промени в отношението към храната и балансиран подход към храненето.

Прилагането на хранителен режим с храните  „Eurodiet“ става след консултация с лекар обучен по метода „Eurodiet“.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празна.Върни се към магазините